Finalist beoordeeld Urban Events met een dikke 10!

Virtual Reality nieuws - Radial-G op beursstand

De beursstand van Finalist op J-Fall 2016 te CineMec Ede trok veel bezoekers. Mede door de VR-game Radial-G. Een game waarbij het lijkt of je echt in de supersonische raceseat zit door middel van de Virtual reality bril, de Oculus Rift CV1.

Als je de Oculus Rift CV1 VR-bril op hebt, kun je gewoon draaien en om je heen kijken. Je zult direct zien wat er 360 graden om je heen gebeurd. Op deze manier voelt het aan alsof jij daadwerkelijk in de game zit. Diverse developers en bezoekers waren erg fanatiek om tot de snelste tijd te komen.

Wij hadden het spel Radial-G op de J-Fall conferentie en dit was een groot succes! Het trok veel bezoekers naar onze stand en Tom (spelbegeleider) deed het uitstekend. Hij hielp zelfs mee met het aanspreken van bezoekers + hij was een echte ambassadeur van Finalist die dag. Wij zijn erg tevreden over Urban Events en zouden graag een volgende keer nogmaals gebruik maken van de diensten.

Burak Yildirim – Finalist

Radial-G

Neem plaats in de VR cockpit en zet de snelste tijd neer op de meest futuristische race track van de wereld. Race door de groene poortjes op de 360 race track (tube). Niet door de rode, want die poortjes verminderen je vaart. Gaming wordt super vet met Radial-G! Deze game levert namelijk: actie, vergt coördinatie en stelt je evenwichtsorganen op de proef.

Supersonische snelheden

In deze single player race simulator krijg je een voorproefje van futuristische snelheden. Race over de groene vlakken van de tube race track en race met een supersonische snelheid. Radial-G biedt u de kans om uw personeel, beursbezoek of gasten tegen elkaar te laten strijden.

Finalist beursstand @J-Fall 2016